Италиански ресторанти с магазини за гурме продукти от Италия

 

КОНЦЕПЦИЯ

Това е един ресторант за честна храна.

Честна храна за нас е тази, която е пълна със съдържание и вкус. Която не Ви кара нито за миг да съжалявате, че сте поръчали. Която изяждате до последната хапка. И която заслужава стойността си.

Освен, че заставаме с цялата си чест зад нашата храна, ние се доверяваме и на други честни хора, които правят чисти и честни продукти в България. И извън нея.

Влагаме във всяко едно ястие само продукти, които със спокойствие и увереност бихме дали на децата си; чийто произход е ясен и гарантиран; чиито качества са неоспорими, а вкусът - постоянен и безупречен.

Това е един ресторант за честна

италианска храна, приготвена по модерен начин, с техниките на съвременната кулинария, без да изневерява на философията на класическата италианска кухня.

 

Благодарим Ви, че избрахте нас!

 

Италиански ресторанти с магазини за гурме продукти от Италия
Италиански ресторанти с магазини за гурме продукти от Италия
КОНЦЕПЦИЯ
Това е един ресторант за честна храна. Честна храна за нас е тази, която е пълна със съдържание и вкус. Която не Ви кара нито за миг да съжалявате, че сте поръчали. Която изяждате до последната хапка. И която заслужава стойността си. Освен, че заставаме с цялата си чест зад нашата храна, ние се доверяваме и на други честни хора, които правят чисти и честни продукти в България. И извън нея. Влагаме във всяко едно ястие само продукти, които със спокойствие и увереност бихме дали на децата си; чийто произход е ясен и гарантиран; чиито качества са неоспорими, а вкусът - постоянен и безупречен.
Това е един ресторант за честна италианска храна, приготвена по модерен начин, с техниките на съвременната кулинария, без да изневерява на философията на класическата италианска кухня. Благодарим Ви, че избрахте нас!