Италиански ресторанти с магазини за гурме продукти от Италия

La Bottega all'Angolo - един ъгъл в центъра на София, на който не можахме да устоим

 

LA BOTTEGA all'ANGOLO

Заявка за резервация
 


Предложение на chef готвач Михаил Симеонов, специално за La Bottega all’Angolo

Телешки Т-боун стек от ферма Омая. Период на зреене мин. 30 дни

 

Телешки ентракот от ферма Омая. Период на зреене мин. 30 дни

 

Телешки Хемингуей стек от ферма Омая. Период на зреене мин. 30 дни

 

Телешки бифтек от ферма Омая. Период на зреене мин. 30 дни

 

Телешко контрафиле от ферма Омая. Период на зреене мин. 30 дни

 

Телешки шиш от бон филе от ферма Омая

 

Телешки Рибай стек от ферма Омая

 

Пилешки наденички от ферма „Съни Фарм“

 

Свински котлет от ферма „Съни Фарм“

Пилeшко бонфиле от ферма „Съни Фарм“

 

Уагио (в превод „японско говедо“) е най-добрата порода говеда за стекове за грил, известна с високата си мраморизация и изключителен вкус

 

Риб-ай роу стек от говеждо „Уагио“ от ферма „Санта Розалия“ в Испания

 

Пиканя стек от говеждо „Уагио“ от ферма „Санта Розалия“ в Испания

 

Ястия с диво уловена, прясна риба тон от Средиземно море

 

Tартар от прясна риба тон с див лук и лайм

 

Паста с прясна риба тон, фенел, маслини Таджаска и чери домати

 

Стек от прясна риба тон с пюре от фенел и домати конфи

 

гр. София, ул. Гладстон 58

088 996 2266

Оценете ни...

Италиански ресторанти с магазини за гурме продукти от Италия
Италиански ресторанти с магазини за гурме продукти от Италия