La Bottega Monte
LA BOTTEGA MONTE
Салон
Тераса
Магазин
Предложение на chef Боби Янев, специално за La Bottega Monte
Стриди „Daniel Sorlut“
Карпачо от Рибай „Уагио“ 10© (Испания), саликорния и рукола, кростина от квасен хляб, балсамова редукция
„Витело ала салса верде“ – телешки език, „салса верде“ от спанак, каперси, аншоа и магданоз, хумус с тиква,
пресен спанак и прясно биволско сирене с черен сусам
Ризото Неро ди сепия с доматен биск от скариди, център от рикота, мариновани аржентински скариди и морски аспержи
Гъши дроб в масло, марсала, нар и карамелизирани смокини, полента с черен трюфел, конфитюр от лук и червено вино
Пресни талятели с какао в сос от кладница, кестени и масло, месо от телешки език и снежинки от пармезан
„Лучиана“- пипала от малък октопод с чесън, пеперончино,
чери домати, вино и магданоз, поднесен с квасен безглутенов хляб
Филе от лаврак със сос от портокал, горчица и нар, ризото от булгур с крем от тиква, аспержи и микрорастения
Агнешки котлети от ирландската порода „Лаком“, глазирани с бренди, гарнирани с черен интегрален ориз, чери домати, спанак и мента
Фермерски меса от нашата Dry Age витрина, приготвени на барбекю с вулканични камъни
Рибай от „Уагиу“ 10©, Испания
Рибай от „Блек Ангъс“, ферма „Jack’s Creek“, Австралия
Томахоук стек от Chianina, Италия
Свински кралски котлет от порода „Дюрок“
гр. София, бул. Черни връх 191
088 93 444 93
Оценете ни...